Cassolada de fideus i marisc

Primer diumenge de tardor, ideal per fer festa grossa a casa per celebrar l'arribada de la nova estació (i seguir recordant l'anterior, jeje)


De nou em trobo a casa de ma germana, per gaudir d'un altre dia amb ella i d'un altre dinar deliciós... Al matí hem anat a un centre de jardineria a comprar herbes culinàries, i a migdia i a ritme de la música, hem elaborant una cassola de fideus per xupar-nos els dits (literalment!). Vam comprar ahir els ingredients i ja vam avançar el sofregit, així que avui ha estat, com ja us dic, xupat! Escalfar el sofregit, arrossejar els fideus, afegir les escopinyes, els calamars, les gambes i les cigales, regar amb el fumet de peix, provar de sal... ummmmm... us imagineu la oloreta que fa???

Doncs ens retirem a fer l'aperitiu que això en 6 minutets de foc i 2 de repòs ja estarà llest!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada