Pessigolles de cacau

Una avorrida tarda a casa es pot convertir en un dolç "diverttimento" en família, sempre que us animeu a embrutar una mica la cuina... ;)

Amb la mateixa massa del pa de pessic de xocolata de sempre, podeu fer unes magdalenes boníssimes! Només cal anar posant la massa en motlles de paper o de silicona (ep! no els ompliu del tot perquè vessen al forn... només les 3/4 parts del motlle) i coure les magdalenes uns 18-20 minuts a 180ºC

 Per a la massa base necessitareu: fondre 70g de mantega i barrejar-hi (un a un) 100g de sucre, 2 ous, 1 iogurt, 100g de farina i llevat, 1 culleradeta de cafè soluble, un polsim de sal, 50g de cacau pur i ratlladura de llimona

Ah! No obriu mai el forn abans dels 15 minuts de cocció, perquè tot el que puja, baixa... i no us oblideu de punxar amb un palet per saber si surt net i això ja sabeu que vol dir... que ja estan llestes per assaborir-les!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada