Crêpes: una dolça i irresistible temptació

Qui pot resistir-se a elles???

De melmelada i crema de formatge fresc...
De xocolata...

1. Per fer la massa: posa al got de la batedora 2 ous, una tassa de farina, una tassa de llet, una cullerada gran d'oli, una cullerada de conyac, un pessic de sucre i un altre de sal. Barreja-ho tot fins que quedi una crema fina i lleugera, tapa-la i deixa-la 1 hora a la nevera.

2. Per fer les crêpes: posa un trosset de mantega dins un tovalló de paper de cuina i unta amb ell una paella de la mida que els vulguis. Posa un cullerot (+ ó -) de crema i reparteix-la per la paella fins a cobrir tota la seva superfície, a foc baix. Gira-la quan les cantonades es daurin i retira abans no se't cremi...

3. Omple-les amb molt d'amor, un dia salat i un altre dolç!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada