Trufes: la xocolata feta poesia

Fa poques setmanes, he començat un curs de postres de xocolata de la mà del forner i pastisser Dani Vila. Hi ha un univers de possibilitats... un món deliciós i creatiu que ara es troba una mica més a l'abast...

 La "vena xocolatera" em va arribar quasi com una revelació, després de tornar a tastar les trufes casolanes de gran tradició a la meva família. Feia potser anys que no en menjava i per fi per primer cop, em vaig atrevir a preparar-les!

La fórmula "secreta" és la següent:

* 1/2 litre de nata per muntar
*30 grams de sucre
* 150 grams de cobertura de xocolata negra
* cacau pur

Bullir la nata amb el sucre i afegir a la cobertura ben esmicolada
Muntar amb la batedora de barilles
Fer les boletes i arrebossar-les en el cacau
Congelar en un tupper hermètic
Gaudir dels petits moments de plaer de la vida... ;)

2 comentaris:

  1. Me encantan! Nosotras las hacemos con macarroncitos de chocolate. Probaremos así!1
    Ana de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. Hola Ana!
    Eres la primera "comentarista" del blog, así que GRACIAS!!! :D
    He ojeado el tuyo (o vuestro) y realmente creo que tengo mucho más yo que aprender de vosotras... ya me he apuntado! Un abrazo!
    Raquel

    ResponElimina