Spaghetti di montagna

Quan arriba el cap de setmana, arriba també la possibilitat de disposar de més temps lliure per crear, gaudir de la natura, fer excursions, viatjar, descansar,... i també per cuinar i fer fotografies.

Inspirats en productes que ens dóna la terra, avui he preparat aquests espaguetis de muntanya, amb làmines de xampinyons, mini daus de pernil i pols de parmesà. Boníssims!!! Mmmmmmm


RICETTA

Posa a la paella una all picadet amb una mica d'oli. Tot seguit, afegeix els xampis laminats. Mentre van treient l'aigua, incorpora una mica de cervesa o vi blanc. Salpebre. Deixa evaporar el suquet i, finalment, incorpora els dauets de pernil. Un parell de voltes més i la sala ja està llesta! Afegeix a la paella la pasta cuita "al dente" amb dues cullerades de l'aigua de cocció, -ja que segons els italians-, ajuda a unir la pasta amb la salsa.
Ah! I un cop al plat, indispensable la pols màgica del parmesà!

Facile!!!
Buon appetito i bon finde!!! :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada