Antipasto: allò tan bo abans de la pasta

Antipasto vol dir literalment "abans del plat de pasta", sí, sí, allò tan bo que mengen els italians (i altres sibarites) com a entrant, abans del plat principal.
Aquest és un dels meus preferits, tant per la seva senzillesa com pel seu bon gust i millor companyia. Un plaer culinari que s'ha tornat ritual en els meus darrers viatges a Londres, amb parada obligada i deliciosa a qualsevol dels acollidors establiments de la cadena "Pizza Express" que, com els pubs típics de la zona, pots trobar a quasi tooooootes les poblacions angleses.


Una mossegada senzilla però molt saborosa amb una base de fines llesques de pa torradet regades amb oli del bo, tomàquets cherry macerats i acompanyats d'una pols fina i contundent de formatge parmesà i rematats amb unes quantes fulles fresques d'alfàbrega.
No se't fa la boca aigua???
Mmmmmmmm
Bon appetit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada